dijous, 25 d’abril del 2013

Crònica partits 21-22 d'Abril

Malgrat 1 – 4 Femení Torrelles

Com sempre que juguem a primeríssima hora de la tarda ens va costar entrar en el partit, també hem d’afegir que hi havia varies variacions en el posicionament d’algunes jugadores. Però la entrenadora va demanar un temps mort dintre dels 3 primers minuts del partit i a partir d’aquí les nenes van millorar. Al final un partit força bo en general, sense olvidar-nos de la millora general de tots les nenes, tots seguim impressionats amb lúltim mes que essta fent la nostra “Pujol-Neus”. .Enhorabona a totes per la temporada que esteu fent, amb un primer any de competició més que digne. La jornada va finalitzar amb una festa de pijames femenina de lo més divertida

Claret 3 –  2 PB Ini A
Partit fluix a casa del Claret. A la primera part els vas costar molt entrar en joc, van estar despistats i mal ubicats a pista. Encara que a la segona i tercera part el joc va millorar de forma substancial, ens va faltar encert en gol i el Claret va mantenir un bon ritme de joc durant tot el partit
Vic 3 – 0 Prebenjamí A

Partit on els nostres nanos es van tenir que esforçar defensivament davant del lider invicte del grup i no van decepcionar. La primera part van trigar en arribar els gols doncs tots es van fer en els darrer minuts 3-1. La segona ens vam posar per endavant pero el Vic li va donar la volta amb una rigorosa falta directa 2-1. A la tercera part es va notar el cansanci i es va perdre per 4-0. Malgrat la derrota es pot ben die que, a la terra de fuet, el Torrelles va suar la cansalada!

Prebenjamí B 0 – 3  Tordera